Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüp ahireti görmek

Rüyada ölüp ahireti görmek

Rüyada ölüp ahireti görmek saygınlık elde edeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, huzurunun artacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölüp ahireti gördüyseniz:

  • Fazla konuşmanız yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Rüyada ölüye ahireti sormak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüp ahireti görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada ölüp ahirete gitmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüp ahirete gittiğini görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalettir.

Rüyada kendini ahirette görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, çok uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ahiret gününü görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına inanılır.

Rüyada ahireti görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada ahiret günü görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, çok hayırlı insan olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments