Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahireti görmek

Rüyada ahireti görmek

Rüyada ahireti görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahireti gördüyseniz:

  • İlk yapıldığında aklınıza yatan planlara güvenmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada ahiretten haber almak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, zenginliğe kavuşacağına, endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ölüp ahirete gittiğini görmek eğlenceli günler geçireceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ahireti görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahiret hayatını görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahirette sorgulanmak huzurun bozulacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye ahireti sormak sevap işleyeceğine, dua alacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, dilediği gibi yaşayacağına inanılır.

Rüyada ahiret gününü görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüp ahirete gitmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments