Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahiret gününü görmek

Rüyada ahiret gününü görmek

Rüyada ahiret gününü görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, tüm keyfinin kaçacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahiret gününü gördüyseniz:

  • Kendinizi yeni bir insan gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada ahiret gününü görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada ahiret günü görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ahiret hayatını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada ahiretten haber almak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada ölüye ahireti sormak helal ve bol rızka kavuşacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüp ahireti görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işarettir.

Rüyada ahirette sorgulanmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüp ahirete gittiğini görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments