Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ahirette görmek

Rüyada kendini ahirette görmek

Rüyada kendini ahirette görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada kendini ahirette gördüyseniz:

  • Farklı tetiklemeleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada ahiretten haber almak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahireti görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada ahirette sorgulanmak koşulların her geçen gün düzeleceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada kendini ahirette görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölüp ahirete gitmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ahiret gününü görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, hainlik yapacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada ahiret hayatını görmek bazı ortak işlere gireceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya yorulur.

Rüyada ölüye ahireti sormak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments