Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yemek istemek

Rüyada ölünün yemek istemek

Rüyada ölünün yemek istemek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine inanılır.

Rüyada ölünün yemek istemek gördüyseniz:

  • Değişik dost çevrelerinden ilginç teklifler alabilirsiniz.

Rüyada ölü birinin yemek istemek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada ölünün yemek istemek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yemek istediğini görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet eder.

Rüyada ölüden su istemek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden ekmek istemek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden bir şey istemek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kötü günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölü birinden helallik istemek beklediği haberin gelmeyeceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin su istediğini görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments