Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yattığını görmek

Rüyada ölünün yattığını görmek

Rüyada ölünün yattığını görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, insanlara öncülük edeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına işarettir.

Rüyada ölünün yattığını gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla şey yapabilirsiniz.

Rüyada ölünün yanında yattığını görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölü birini yatarken görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, mal ve para biriktireceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü hasta yatarken görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Rüyada ölüyü yatarken görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, iş ve mekan değiştireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün yattığını görmek rakiplerini yeneceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle yattığını görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatta olmak özgüveninin artacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başkasıyla yattığını görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments