Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle yattığını görmek

Rüyada ölüyle yattığını görmek

Rüyada ölüyle yattığını görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle yattığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada ölü birini yatarken görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yanında yattığını görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü hasta yatarken görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle yattığını görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, müjdeli haberler alınacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü yatarken görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada ölünün yattığını görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, zaferler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yat almak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments