Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yaptığı yemeği yemek

Rüyada ölünün yaptığı yemeği yemek

Rüyada ölünün yaptığı yemeği yemek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, konfor içinde yaşayacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada ölünün yaptığı yemeği yemek gördüyseniz:

  • Aslında çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada ölü kadın eti yemek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü yemek yaparken görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, çıkmaza gireceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birisiyle yemek yemek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına delalet eder.

Rüyada bir ölüye yemek vermek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle balık yemek kişinin geçiminin zorlaşacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Rüyada ölü etini yemek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinin elinden yemek yemek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün karpuz yemek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
melike

rüyamda tam yemek yemeye başlamışken teyzemin bana seslenip o yemeği yeme bir ölü yaptı demesiyle ağzımda ki lokmayı tükürdüm yanım da kedim de çok huzursuz olduğunu gördüm ve uyandım