Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün üzerinde kan görmek

Rüyada ölünün üzerinde kan görmek

Rüyada ölünün üzerinde kan görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Rüyada ölünün üzerinde kan gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada ölü ve kan görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün üstünde kan görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün üzerinde kan görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işinde ustalaşacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine işaret eder.

Rüyada ölünün yüzünde kan görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, hayırlı bir sürece girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden kan almak hafifleyeceğine, rahatlayacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü kanlar içinde görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü üzerinde kan görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalettir.

Rüyada ölüyü kan içinde görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments