Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ve kan görmek

Rüyada ölü ve kan görmek

Rüyada ölü ve kan görmek verilen sözlerin tutulacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine delalet eder.

Rüyada ölü ve kan gördüyseniz:

  • İlginizi çeken iş ya da aktivitelerle zaman geçirmelisiniz.

Rüyada ölüyü kanlar içinde görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölü ve kan görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada ölüde kan görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, büyük savaşların yaşanacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza delalet eder.

Rüyada ölünün yüzünde kan görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölünün üzerinde kan görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü kan içinde görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına alamet eder.

Rüyada ölüden kan geldiğini görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölü üzerinde kan görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments