Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tulumba tatlısını yediğini görmek

Rüyada tulumba tatlısını yediğini görmek

Rüyada tulumba tatlısını yediğini görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısını yediğini gördüyseniz:

  • Hatırlatmaları biraz ertelemek daha doğru olabilir.

Rüyada tulumba tatlısı yediğini görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısını yediğini görmek işinin başından ayrılmayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısı yapmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada tulumba tatlı görmek her açıdan farklılıklar olacağına, işlerin bozulacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada tulumba tatlısı görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, bir yandan cenaze olacağına, memur ise terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada tulumba tatlısı dağıtmak sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, maddi kayba uğrayacağına inanılır.

Rüyada tulumba tatlısı yemek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tulumba tatlı yemek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments