Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün mezarını değiştirmek

Rüyada ölünün mezarını değiştirmek

Rüyada ölünün mezarını değiştirmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün mezarını değiştirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi oldukça güçsüz hissedebilirsiniz.

Rüyada ölünün mezarını değiştirmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalet eder.

Rüyada bir ölünün mezarını değiştirmek herkesten ileriye gideceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işaret eder.

Rüyada mezar değiştirmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada mezar yeri değiştirmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin mezarını değiştirmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın yerinin değiştiğini görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın yerini değiştirmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, rahatının kaçacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar yerinin değiştiğini görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments