Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar değiştirmek

Rüyada mezar değiştirmek

Rüyada mezar değiştirmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, işinde uzmanlaşacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar değiştirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri planlarınıza uyma veya fikirlerinizi tasvip etme konusunda ikna edemeyebilirsiniz.

Rüyada ölünün mezarını değiştirmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın yerini değiştirmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada mezar yerinin değiştiğini görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, geçiminin güçleşeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına işaret eder.

Rüyada bir ölünün mezarını değiştirmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada mezarın yerinin değiştiğini görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine işarettir.

Rüyada mezar yeri değiştirmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin mezarını değiştirmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada mezar değiştirmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments