Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle konuştuğunu görmek

Rüyada ölüyle konuştuğunu görmek

Rüyada ölüyle konuştuğunu görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Rüyada ölünün konuşmaması görmek maddi sıkıntıların biteceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin konuştuğunu görmek aile hayatının bozulacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalet eder.

Rüyada ölünün konuştuğunu görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün konuşması görmek hayırlı yollara gireceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine delalettir.

Rüyada ölü bir insanın konuştuğunu görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle konuştuğunu görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölülerle konuştuğunu görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle konuştuğunu görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, ağız tadının kaçacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments