Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elini yıkamak

Rüyada ölünün elini yıkamak

Rüyada ölünün elini yıkamak en tepkedeki kimse olacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, elini haramdan uzak tutacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün elini yıkamak gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri öğrendikten sonra daha doğru adımlar atabilirsiniz.

Rüyada ölünün elini yıkamak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini sıvı sabunla yıkamak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, yapacağı planların altüst olacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalettir.

Rüyada ellerini yıkamak sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan suda el yıkamak rahatının her zaman yerinde olacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada ellerin yıkamak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmede elini yıkamak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada el yıkamak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elini yıkadığını görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, özel hayatında mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments