Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerin yıkamak

Rüyada ellerin yıkamak

Rüyada ellerin yıkamak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerin yıkamak gördüyseniz:

  • Gereksiz riskler almayın.

Rüyada kirli suyla el yıkamak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Rüyada elindeki kanı yıkamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabunla el yıkadığını görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elini yıkadığını görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak mutlu günlerin yaşanacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, sabrını zorlayacağına tabir olunur.

Rüyada ellerini kanla yıkamak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden el yıkamak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ellerini yıkamak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments