Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el yıkamak

Rüyada el yıkamak

Rüyada el yıkamak hanesindeki rızkın eksileceğine, ele güne muhtaç olacağına, yeni bir araba satın alınacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada el yıkamak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Rüyada başkasının elini yıkamak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sabunla ellerini yıkamak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada elindeki kanı yıkamak bereket ve mutluluk elde edeceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bir akrabadan hata görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli eli yıkamak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, içine fesat düşeceğine işarettir.

Rüyada elindeki kınayı yıkamak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerin yıkamak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, problemlerinin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada elle çamaşır yıkamak rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, huzurunun kaçacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalettir.

Rüyada eli yıkamak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, borçlarından kurtulacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments