Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün can çekiştiğini görmek

Rüyada ölünün can çekiştiğini görmek

Rüyada ölünün can çekiştiğini görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, aşama kaydedeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, konferans ve seminerlere katılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün can çekiştiğini gördüyseniz:

  • Sizden tecrübeli kişilerin faydalı tavsiyeleri olabilir.

Rüyada ölüyü can çekişirken görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Rüyada ölünün can çekiştiğini görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birinin can çekiştiğini görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini can çekişirken görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin can çekiştiğini görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada can çekişen erkek görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada bir kişinin can çekiştiğini görmek verimin her geçen gün artacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada can çekişen bebek görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments