Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini can çekişirken görmek

Rüyada kendini can çekişirken görmek

Rüyada kendini can çekişirken görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kendini can çekişirken gördüyseniz:

  • Ek bilgiler edinmeniz bazı arkadaşlarınız kanalıyla yakalanabilecek yeni fırsatlar anlamına da geliyor.

Rüyada ölüyü can çekişirken görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada can çekişerek öldüğünü görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada babayı can çekişirken görmek kara kara düşüneceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini can çekişirken görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini can çekişirken görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına alamet eder.

Rüyada başkasını can çekişirken görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, kazancının günden güne arttıracağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine işaret eder.

Rüyada annesinin can çekiştiğini görmek günah işleyeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesini can çekişirken görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments