Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlı araba sürmek

Rüyada atlı araba sürmek

Rüyada atlı araba sürmek yeni bir ortama gireceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada atlı araba sürmek gördüyseniz:

  • Öğrenmek istediğiniz şeyler veya acilen edinmek istediğiniz bilgiler var.

Rüyada atlı araba sürmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada at arabasi sürmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada at arabasına sürmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz at sürmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, sinirlerinin yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atı sürmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada atla tarla sürmek sorunların teker teker aşılacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, elinin kolunun bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada atla çift sürmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dört nala at sürmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kredi çekileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments