Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atı sürmek

Rüyada atı sürmek

Rüyada atı sürmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına inanılır.

Rüyada atı sürmek gördüyseniz:

  • Olayların iç yüzünü görmeye ya da karşınızdaki kişileri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada atlı araba sürmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, aşkının da kalıcı olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada atla çift sürmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada atla tarla sürmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dört nala at sürmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada atı sürmek uzun bir hayat yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz at sürmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada at arabasına sürmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Rüyada at arabasi sürmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments