Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm için hazırlanmak

Rüyada ölüm için hazırlanmak

Rüyada ölüm için hazırlanmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, beklenilen takdiri alacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada ölüm için hazırlanmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden kişiler dikkatinizi çekebilir.

Rüyada ölüm için hazırlanmak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüme hazırlandığını görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, özel hayatının renkleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüme hazırlanmak parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada hazır yatak görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına tabir olunur.

Rüyada yolculuğa çıkmaya hazırlanmak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kına gecesine hazırlanmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, hastalıklarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada denize girmeye hazırlanmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, çok zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada evliliğe hazırlanmak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, ruhlarına mevlit okutacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments