Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülere ağlamak

Rüyada ölülere ağlamak

Rüyada ölülere ağlamak moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölülere ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı iş fırsatlarıyla veya belli konularda yeteneklerinizi geliştirmenizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak olanaklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölüye sessizce ağlamak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Rüyada ölüyle sarılmak ağlamak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, şansının ve bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü için ağlamak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada ölü birini görüp ağlamak yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, inancının zayıflayacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına işaret eder.

Rüyada ölünün arkasından ağlamak yeni iş teklifleri alacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye sesli ağlamak toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle sarılıp ağlamak bekar ise evleneceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye sarılmak ve ağlamak can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments