Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye sarılmak ve ağlamak

Rüyada ölüye sarılmak ve ağlamak

Rüyada ölüye sarılmak ve ağlamak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işarettir.

Rüyada ölüye sarılmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada ölüyle sarılıp ağlamak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, yolunun açılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü insana sarılıp ağlamak alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye sarılmak ve ağlamak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, büyük paralara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birine sarılıp ağlamak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, dirliğin bozulabileceğine delalet eder.

Rüyada ölüyle sarılmak ağlamak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye sarılmak ağlamak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, kendisini işine vereceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bir ölüye sarılıp ağlamak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada ölü birine sarılarak ağlamak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, bir fitne çıkarmaya, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments