Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tencere görmek

Rüyada siyah tencere görmek

Rüyada siyah tencere görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada siyah tencere gördüyseniz:

  • Elinize çok fazla bilgi geçebilir, aralarında sır olarak saklanılması gerekenler olabilir.

Rüyada siyah tencere görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada tencere kaynatmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada büyük boş tencere görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada toprak tencere görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada tencere yıkadığını görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tencerenin dibini yemek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ticaretin büyüyeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada tencerede tavuk pişirmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yeşil tencere görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments