Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan tencere görmek

Rüyada yanan tencere görmek

Rüyada yanan tencere görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, şerefe ve izzete, gönlünün rahata ereceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine tabir olunur.

Rüyada yanan tencere gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada yanan tencere görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada kararmış tencere görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, yetim sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tencere tava görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapaksız tencere görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı tencere görmek kötüyse düzeleceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine yorulur.

Rüyada içi boş tencere görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden tencere almak çalışmaları kötüleyeceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada bir tencere yemek görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments