Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık tencere görmek

Rüyada kırık tencere görmek

Rüyada kırık tencere görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, elden çıkan malların geri kazanılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada kırık tencere gördüyseniz:

  • Katılımcı olmamanız hiçbir işin hallolmaması anlamına gelebilir.

Rüyada kırık tencere görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada tencerede reçel görmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada tencere çalmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işarettir.

Rüyada tencereden et yemek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına delalettir.

Rüyada tencerede pilav görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada tencere kaybetmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine yorulur.

Rüyada tencere takımı almak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada tencere çorba görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, günü birlik tatillere çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments