Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden pilav almak

Rüyada ölüden pilav almak

Rüyada ölüden pilav almak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, kişinin güzel işler yapacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ağız tadından olacağına delalettir.

Rüyada ölüden pilav almak gördüyseniz:

  • Olaylar canlanabilir.

Rüyada ölüye pilav vermek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada ölüden pilav almak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölüyle pilav yemek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulur.

Rüyada ölü pilavı yemek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına delalettir.

Rüyada ölüye pilav yedirmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pilav ve et görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada pilav kuru fasulye görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada fasulye pilav yemek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments