Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye pilav vermek

Rüyada ölüye pilav vermek

Rüyada ölüye pilav vermek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye pilav vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tedbiri elden bırakmamalısınız.

Rüyada ölüyle pilav yemek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, ortak edineceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden pilav almak maddi anlamda zarar edeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye pilav vermek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada ölüye pilav yedirmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü pilavı yemek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada bulgur pilavı ve tavuk yemek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu pilav yemek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, yeni alanlara yöneleceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş et ve pilav görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments