Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden hurma almak

Rüyada ölüden hurma almak

Rüyada ölüden hurma almak zor günlerin sona ereceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden hurma almak gördüyseniz:

  • Yanlış veya yetersiz bir etki altında kalmanız sizi zor durumda bırakabilir, dikkatli olun.

Rüyada ölüden hurma almak iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden hurma almak yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, hataların telafi edileceğine, suçlamalardan aklanılacağına alamet eder.

Rüyada ölüye hurma vermek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurma çekirdeği dikmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hurma çekirdeği yutmak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yüzünün her daim güleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada hurma satmak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan hurma koparmak dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada hurma koparmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments