Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan hurma koparmak

Rüyada ağaçtan hurma koparmak

Rüyada ağaçtan hurma koparmak geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan hurma koparmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalı, değerli evrak, eşya v.b gibi şeylere sahip çıkmalı, çek, kredi, fatura v.b gibi ödemelerinizi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada hurma ağacından hurma yemek başarıdan başarıya koşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına delalettir.

Rüyada hurma ağacına çıkmak içine fesat düşeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaş hurma ağacı görmek ileride saygın bir kimse olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan hurma koparmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işarettir.

Rüyada hurma ağacı ekmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına işarettir.

Rüyada hurma ağacı görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada yeşil hurma ağacı görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hurma ağacından hurma koparmak problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments