Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden gümüş yüzük almak

Rüyada ölüden gümüş yüzük almak

Rüyada ölüden gümüş yüzük almak başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden gümüş yüzük almak gördüyseniz:

  • Sizi yanıltan veya aldatmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ölüden gümüş yüzük almak yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük verildiğini görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine alamet eder.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak zafer ve zenginlik getireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına işarettir.

Rüyada altın gümüş yüzük takmak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, parasının ve malının da artacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmakta gümüş yüzük görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet eder.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta yorulur.

Rüyada altın gümüş yüzük görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş yüzük hediye almak zorlukları aşacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments