Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden bir şey almamak

Rüyada ölüden bir şey almamak

Rüyada ölüden bir şey almamak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden bir şey almamak gördüyseniz:

  • Yeni atılımlar sizi oldukça zor durumlara sokabilir.

Rüyada ölüden bir şey almamak sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden bir şey alıp vermek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü abdest alırken görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulur.

Rüyada ölüden para alıp vermek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada ölüden birşey alıp yemek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, maddi kayba uğrayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölüden elma alıp yemek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, sevinçli bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ölü haberi alıp ağlamak Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments