Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yıkadığını görmek

Rüyada ölü yıkadığını görmek

Rüyada ölü yıkadığını görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, işinde zarar edeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına inanılır.

Rüyada ölü yıkadığını gördüyseniz:

  • Mevcut problemleri görmezden gelirseniz, duygusal çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada birinin ölü yıkadığını görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü sabunla yıkamak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü bebek yıkamak zenginliğini kaybedeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına işarettir.

Rüyada ölü elbisesi yıkamak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine işarettir.

Rüyada ölünün ayağını yıkamak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına alamet eder.

Rüyada ölü bebeği yıkamak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birini yıkamak ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine alamet eder.

Rüyada ölünün yüzünü yıkamak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, istediği noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments