Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü elbisesi yıkamak

Rüyada ölü elbisesi yıkamak

Rüyada ölü elbisesi yıkamak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü elbisesi yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere anlayışsız davranma eğilimindesiniz.

Rüyada ölünün elbisesini yıkamak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölü elbisesi yıkamak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli elbiseyi yıkamak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elbise yıkadığını görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada başkasının elbisesini yıkamak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada ütüyle elbise yıkamak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli elbise yıkamak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz elbise yıkamak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments