Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini yıkamak

Rüyada ölü birini yıkamak

Rüyada ölü birini yıkamak kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, düşmanlarını kaybetmeye, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, işinin de hep yürüyeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birini yıkamak gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için iknaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölü saçı yıkamak büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kıyafetlerini yıkamak sağlığın bozulacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü elbisesi yıkamak sıkılacağına ve üzüleceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Rüyada ölü yıkamak kefenlemek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, ticaretinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü dişi yıkamak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet eder.

Rüyada ölünün çamaşır yıkamak kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek ölüsü yıkamak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments