Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ve diri görmek

Rüyada ölü ve diri görmek

Rüyada ölü ve diri görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalettir.

Rüyada ölü ve diri gördüyseniz:

  • Bazı yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada ölüyü diri ama hasta görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü akrabayı diri görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle diriyi yan yana görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada ölü ve diri görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü yakınını diri görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü annesini diri görmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, işlerin artacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işarettir.

Rüyada bir ölüyü diri görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü diri görüp öpmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments