Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ve diri balık görmek

Rüyada ölü ve diri balık görmek

Rüyada ölü ve diri balık görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, hayatının karışacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalet eder.

Rüyada ölü ve diri balık gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda yaşadığınız hareketlilik size bazı kalpleri fethetmek için cesaret toplamanıza yardımcı olabilir.

Rüyada ölü ve diri balık görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına delalettir.

Rüyada ölüyü diri görüp sarılmak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüleri diri görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle diriyi yan yana görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü yü diri görmek kötü günlerin biteceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün diri görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işarettir.

Rüyada ölü olan birini diri görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada bir ölüyü diri görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments