Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ve canlı yılan görmek

Rüyada ölü ve canlı yılan görmek

Rüyada ölü ve canlı yılan görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ve canlı yılan gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Rüyada ölü ve canlı yılan görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı yılan yemek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada ölü bir kişiyi canlı görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü babasını canlı görmek kısmetli kapıların açılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet eder.

Rüyada ölüleri canlı görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına işarettir.

Rüyada ölü yakınını canlı görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün canlı olduğunu görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü canlı görüp öpmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments