Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı yılan yemek

Rüyada canlı yılan yemek

Rüyada canlı yılan yemek maddi açıdan borçların ödeneceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, manevi olarak hasar alınacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, prestij kaybı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada canlı yılan yemek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde çok şanslısınız.

Rüyada canlı yılan yemek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada ölü ve canlı yılan görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına rivayet eder.

Rüyada canlı balık yemek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada canlı yengeç yemek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada canlı tavuk yemek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına işaret eder.

Rüyada canlı bebek yemek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı insan yemek kusurların ve günahların telafi edileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sinirlerinin yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı fare yemek kısmetlerini de göremeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments