Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir kişiyi canlı görmek

Rüyada ölü bir kişiyi canlı görmek

Rüyada ölü bir kişiyi canlı görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, aşının da çoğalacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, yüküne ortak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bir kişiyi canlı gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanıp, siz ön plana çıkabilirsiniz.

Rüyada ölü bir kişiyi canlı görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kişiyi canlı görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölen kişiyi canlı görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş bir kişiyi canlı görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada canlı kişinin öldüğünü görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, güzel günlerin geleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişi canlı görmek hızlanacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kişiyi canlı görmek hastalıkların sona ereceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada canlı kişiyi ölmüş görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments