Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini diri olarak görmek

Rüyada ölü birini diri olarak görmek

Rüyada ölü birini diri olarak görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, iyi habere, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada ölü birini diri olarak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarından kaçmak zor olabilir.

Rüyada ölü bir yakınını diri görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü diri ve hasta görmek evlatlarının hayırlı olacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, azap çektiğine delalettir.

Rüyada ölü annesini diri görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, yeni yerler göreceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına delalettir.

Rüyada ölü insanı diri görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü diri gömmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü diri görüp öpmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kimseyi diri görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına yorulur.

Rüyada ölüyü diri ama hasta görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments