Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin diri görmek

Rüyada ölü birinin diri görmek

Rüyada ölü birinin diri görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, ne yöne gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin diri gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızla aşk hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Rüyada ölü annesini diri görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü diri olarak görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü babayı diri görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü adamı diri görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü diri gömmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, zor durumda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü diri görmek sıkıntılar son bulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada ölüyü diri görüp öpmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, planlarının bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine inanılır.

Rüyada ölü babasını diri görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments