Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kafasını koparmak

Rüyada kedi kafasını koparmak

Rüyada kedi kafasını koparmak dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, küslükleri gidereceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, planların aksayacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Hemen istediğiniz neticeyi alamazsanız, yaklaşımınızı duruma göre düzeltmelisiniz.

Rüyada kedinin kafasını ezmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada kedi kafası yemek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kafada kedi görmek rahata ve huzura kavuşacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin kafasını kesmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin kafasının koptuğunu görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölü kedi kafası görmek eşine değerli hediyeler alacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada iki kafalı kedi görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, inancını bir kenara atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasız kedi görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments