Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafanın üstünde kedi görmek

Rüyada kafanın üstünde kedi görmek

Rüyada kafanın üstünde kedi görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına inanılır.

Rüyada kafanın üstünde kedi gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada kafanın üstünde kedi görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine işarettir.

Rüyada kafanın üstünde yılan görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada kedinin kafasının koptuğunu görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada kedi kafası kesmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, itibarın sarsılacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafada kedi görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, aksiliklerin aşılacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada kafası kopmuş kedi görmek yeni bir yol tutulacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kedi kafası görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kendini toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada kopmuş kedi kafası görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments