Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü insan kesmek

Rüyada ölü insan kesmek

Rüyada ölü insan kesmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, malını ve canını riske edeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada ölü insan kesmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi veya fırsatları gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada ölü insan kesmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kafasının rahat olacağına işaret eder.

Rüyada ölü insanı kesmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Rüyada insan kafası kesmek malını ve parasını sağlama alacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla insan kesmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada insan kellesi kesmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sevinçli haberlerin alınacağına işaret eder.

Rüyada bir insanın kafasını kesmek darlığa düşmeyeceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada insan etini kesmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada insan kafasını kesmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments