Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü insan eti görmek

Rüyada ölü insan eti görmek

Rüyada ölü insan eti görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, bütçesinin daralacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ölü insan eti gördüyseniz:

  • Anne ya da yakınınız olan başka bir yaşlı kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada ölü insan eti yemek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü insan eti pişirmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına işaret eder.

Rüyada ölü insan eti yiyenleri görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada ölü insan eti görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ölü insanın etini yemek toparlanacağına, kendine geleceğine, tövbe etmeden vefata, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada insan eti satın almak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, borçlarını ödeyeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan eti kusmak rahmete vesile olacak gelişmelere, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan etinin yendiğini görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments