Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan eti satın almak

Rüyada insan eti satın almak

Rüyada insan eti satın almak kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada insan eti satın almak gördüyseniz:

  • Ufak bir çabayla bazı kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada insan eti satın almak tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına rivayet eder.

Rüyada kasaptan et satın almak bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı et satın almak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yenisinin başlayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına inanılır.

Rüyada et satın aldığını görmek işlerinde kara geçeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ et satın almak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine alamet eder.

Rüyada domuz eti satın almak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada et satın almak aile içinde geçiminin zorlaşacağına, rahat bir nefes alacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun eti satın almak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments