Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü biriyle yolculuk yapmak

Rüyada ölü biriyle yolculuk yapmak

Rüyada ölü biriyle yolculuk yapmak esenlik, huzur ve saadet bulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Borca girmemeye veya harcamalarınızı kontrol etmeye gayret etmenizde fayda var.

Rüyada ölülerle yolculuk yapmak hayat mücadelesini yalnız vereceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle yolculuk yapmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü biriyle yolculuk yapmak hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işarettir.

Rüyada arabayla yolculuk yapmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, yaşama dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle yolculuk yapmak zenginliğin kapılarının açılacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet eder.

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak hayatının ve planlarının bozulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına rivayet eder.

Rüyada uzun bir yolculuk yapmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kederden ve stresten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancılarla yolculuk yapmak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments