Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülerle yolculuk yapmak

Rüyada ölülerle yolculuk yapmak

Rüyada ölülerle yolculuk yapmak edilen duaların kabul olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, rızkının azalacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölülerle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayacak adımlar atmalısınız.

Rüyada ölülerle yolculuk yapmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle yolculuk yapmak maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle yolculuk yapmak hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadınla yolculuk yapmak kendisi için mal mülk alacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada uçak yolculuk yapmak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada biriyle yolculuk yapmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolmuşta yolculuk yapmak her şeyin ters gideceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada araba yolculuğu yapmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments